Бивши супруг Ејми Вајнхаус: Ја сам је увео у свет дроге

Агенције
Бивши супруг Ејми Вајнхаус: Ја сам је увео у свет дроге

Блејк Фидер - Сивил признао је у интервјуу за лист "The Sun" да је одговоран за увлачење своје бивше супруге Ејми Вајнхаус у свијет дроге и да најискреније жали због тога.

- Били смо у хотелу у Лондону и мислим да сам код себе имао хероина за 100 евра. Пушио сам, а она ме питала да ли може да проба. Нисам се пуно противио јер сам знао да ће остварити све што науми- рекао је Блејк Фидер Сивил  

Када га је водитељ емисије у којој је гостовао, Џереми Кајл питао је ли је тај тренутак означио прекретницу у Ејмином животу, Блејк је одговорио потврдно.  

Према његовим ријечима, Ејми је почела да се дрогира два мјесеца прије њиховог вјенчања у Мајамију, и тврди да се на хероин одмах навукла.  

- Био сам уз њу када је први пут пробала хероин, вјероватно га никада не би пробала  да није било мене. С хероином је тако да се на њега навучеш одмах, послије првог конзумирања. Послије само пар пута, ствара се зависност.  Ејми га никад није узимала преко ињекције- открио је Блејк и искрено признао да жали што је своју супругу увукао у тај свијет.  

Такође је додао да се он не дрогира већ годину дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана