Бивши супруг Бритни Спирс први проговорио о њиховом разводу

ГС
Бивши супруг Бритни Спирс први проговорио о њиховом разводу

Дан након што је Сем Асгари поднио захтјев за развод од Бритни Спирс, глумац је проговорио о својој одлуци да оконча 14-мјесечни брак са поп звездом.

„Послије шест година љубави и посвећености једно другом, моја супруга и ја смо одлучили да завршимо наше заједничко путовање“, написао је Сем на Инстаграму.

„Ми ћемо се држати љубави и поштовања које гајимо једно за друго и желим јој све најбоље.“

„Ср*** се дешавају. Тражити приватност изгледа смијешно, па ћу само замолити све, укључујући и медије, да буду љубазни и пажљиви”, написао је Сем.

Што се тиче Бритни, она још није јавно коментарисала развод.
У документима, Асгари (29) наводно је тражио да пјевачица плати издржавање супружника и адвокатске хонораре, али је навео да „треба утврдити пуну природу и обим одвојене имовине и обавеза сваког од њих понаособ“.

Бритни и Сем су се вјенчали на раскошној церемонији у јуну 2022. након скоро шест година забављања. У то вријеме, извор је рекао Е! Њуз да је пјевачица била „веома емотивна током церемоније“, уз напомену да је Сем „с љубављу брисао њене сузе“.
Сама поп звијезда је дан након венчања писала на Инстаграму да је била „толико нервозна“ да је имала напад панике, али се брзо „извукла“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана