Бивши муж је претио да ће ме уништити

Aгенције
Бивши муж је претио да ће ме уништити

Позната телевизијска куварица, Најџела Лосон појавила се данас пред судом гдје је открила шта је крије иза оптужби бившег мужа, Чарлса Сачија да је хероински зависник.

Најџела се јуче појавила пред судом у Лондону, на суђењу њеним асистенткињама због проневјере новца, те открила шта се крије иза тешких оптужби бившег мужа.

"Рекао је да ће ме уништити ако му се не вратим и не освјетлам образ послије медијског скандала", рекла је Лосонова на суду.

Наводно, она тврди да је милионер Чарлс Сачи пустио у јавност лажну информацију да се дрогира. Чарлс је прошле недјеље свједочио пред судом и рекао да је направио велику грешку када је послао поменути мејл, те да "никада, никада није видео ниједну назнаку да Најџела конзумира дрогу".

Иначе, тренутно је у току судски процес против Елизабете и Франческе Грило које су оптужене да су са рачуна Најџеле и Чарлса проневјериле 1,1 милион долара. Њих двије поричу кривицу.

У мејлу који је доспио у јавност, Чарлс је поручио Лосоновој да је она крива за то јер због претераног дрогирања није могла рационално да размишља, што су асистенткиње искористиле. Ипак, пред судом је поново тврдио супротно, ријечима да "Најџела то сигурно никада не би допустила".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана