Бивши лакташки зет се поново жени

Агенције
Бивши лакташки зет се поново жени

Након што се развео од бивше супруге Славице из Лакташа, шеф "формуле 1" Берни Еклстон се заклео да се више неће женити, односно да ће до краја живота остати самац.

Са Славицом је био у браку 24 године са којом има двије кћерке, Тамару и Петру, а сада је у његов живот дошла Фабијана Флоси.

Флоси је бразилска правница, а британски медији преносе да је Еклстон потврдио да су и званично вјерени, али и то да вјеридба неће дуго трајати прије свадбе.

- Срећни смо и само је питање тренутка када ћемо се вјенчати, али нисмо још одредили датум свадбе. Заједно смо већ двије године и оно што се мени свиђа је то да Фабијана има веома добар смисао за хумор, а када живите са мном морате имати смисао за хумор - рекао је Еклстон.

Берни Еклстон је рођен 28. октобра 1930. године у источној Енглеској. Послије Другог свјетског рата основао је компанију која је трговала мотоциклима, а своју тркачку каријеру почео је у "формули 3".

Године 2003. Берни Еклстон је био трећи најбогатији Британац са богатством од око 2,4 милијарде фунти.

Првог септембра 2007. је објављено да су Берни Еклстон и Флавио Бријаторе купили лондонски фудбалски клуб "Квинс Парк Ренџерс".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана