Бивши играч Реала напустио фудбал и постао милионер: Оженио 18 година старију богаташицу

ГС
Бивши играч Реала напустио фудбал и постао милионер: Оженио 18 година старију богаташицу

Бивши талент мадридског Реала Серхио Караљо никада није успио остварити потенцијал на фудбалским теренима, али је у фокус јавности дошао због занимљиве приче о свом браку.

Серхио Караљо је био талент Реала, а за краљевски клуб је потписао 2012. године. Међутим, играо је за резерве и чекао шансу, али се никада није наметнуо.

Због тога, 2016. године доноси најбољу животну одлуку. Преселио је у Сједињене Америчке Државе и одлучио након бројних несрећних околности на фудбалском терену окончати каријеру. Посветио се студирању и напредовао.

У САД-у је упознао 18 година старију милионерку, која ће му касније постати и супруга. Ријеч је о Британки Керолајн Стенбури (46).

Славна супруга учинила га је милионером преко ноћи, а након тога и он се сам посветио бизнису у којем има много више успјеха него на теренима широм свијета. Чини се да је одлазак у САД био најбоља одлука у каријери јер је студирајући дигитални маркетинг Сергио упознао жену која му је промијенила живот.

Иначе, Керолајн Стенбури је врло популарна у Великој Британији и долази из богате породице. Позната је глумица и ТВ звијезда, која је била у браку с турским тајкуном Џемом Хабибом 18 година.

Како истиче бивши фудбалер Реала, тај детаљ му није био битан те супругу воли безусловно.

- Откад смо се упознали, нисмо се раздвајали. Ми смо сродне душе. Тата ми је рекао да ће ми дати сав новац овог свијета ако прекинемо, а мама је почела плакати кад је сазнала за нашу везу. Али на крају су је упознали и сада је воле као своју кћерку - рекао је  Серхио Караљо,  преноси Mundo Deportivo.

Након што су се вјенчали, њих двоје су се преселили у Дубаи. Сада бивши фудбалер живи животом шеика захваљујући својој жени. Њих двоје дијеле кућу из снова и аутомобиле вриједне неколико милиона евра.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана