Бивши дечко открива право лице Бијонсе

Агенције
Бивши дечко открива право лице Бијонсе

Био јој је потребан неко попут Џеј Зија да јој помогне да се попне степеник више. Нисам се због тога љутио на њу, открива Линдал.

Од када је објављена биографија славне пjевачице Бијонсе, детаљи з њеног живота не престају да интригирају јавност.

Након свега, и њен први дечко Линдал Локе одлучио је да исприча каква је Бијонсе била прије него што је постала позната.

"Није била обично дијете. Говорила је да никад неће да пуши или пије, да не би оштетила гласне жице. Била је усредсређена на оно што жели. Заједно смо били десет година и након неког времена видио сам да се промјенила. Постајала је далека и хладна. Био јој је потребан неко попут Џеј Зија да јој помогне да се попне степеник више. Нисам се због тога љутио на њу", испричао је Локе, који је са пјевачицом започео везу када су имали по 12 година.

Он је открио и да су били заједно све док Бијонсе није почела озбиљније да гради каријеру у групи Destiny's Child, а први пут су се пољубили на концерту Брајана Мекнајта.

Од раскида 2003. године, Линдал и Бијонсе се више никада нису чули, али он је срећан због своје бивше дјевојке, са којом је провео 10 година.

"Знам да сам јој био посебан и да ме је вољела. У тим годинама мислиш да ћете заувијек бити заједно, а онда се догоди живот. Нисам изненађен што је толико успјешна, одувијек је то жељела и знала је која је њена судбина", закључује Локе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана