Бивша зечица предсједник клуба

Глас Српске
Бивша зечица предсједник клуба

Бивша "зечица" "Плејбоја", 33-годишња Изабела Лукомска Пизалска, постала је нови директор Фудбалског клуба Варта из Познања.

Изабела је на промоцији рекла да Варта није само обичан клуб, већ дио фудбалске историје Пољске, а екипа се тренутно такмичи у Другој лиги.

- Урадићу све што је потребно да се Варта врати у елиту. Некад сам радила у грађевинској компанији која је захтијевала чврсту руку. Лично ћу се побринути да завлада ред у клубу, као и рад и дисциплина, а потрудићу се и да вратим публику на наш стадион - рекла је Изабела, која руководи и Aгенцијом за манекенке.

Храбра Лукомска Пизалска је најавила да ће улаз на стадион "Миејским" бити бесплатан и да на првом мечу очекује најмање 5.000 навијача. Варта тренутно дугује милион злота, односно око 270.000 евра, а Изабела сматра да је за почетак потребан четири пута већи буџет.

- Од навијача тражим да се укључе и да нам помогну. Не тражим новац већ само ангажовање. Потрудићемо се да појачамо маркетинг како бисмо привукли спонзоре - додала је бивша "зечица", која је позвала навијаче да послије сљедећег меча сви дођу на бесплатне кобасице.

Нови предсједник је у клуб довела новог тренера и неколико појачања, који би требало да помогну да Варта послије више од три деценије изгнанства поново уђе у Прву лигу Пољске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана