Бивша спајсица банкротирала

Агенције
Бивша спајсица банкротирала

Бивша чланица групе "Spice Girls " позната под именом Мел Б спискала је сав новац који је зарадила током каријере. У питању је богатство процијењено на 45 милиона евра.

Бивша "спајсица" је на судском рочишту у Лос Анђелесу, гдје је у току њена бракоразводна парница, изјавила да нема више новца и да само још једна њена компанија има око 10.000 евра на рачуну. Њен адвокат је додао да је за то једним дијелом заслужан и њен начин живота док је била у браку са Стефанеом Белафонтеом који јој сада додатно тражи и алиментацију. "На крају године никад нису имали новца за порез", реклао је адвокат.

Иако је као судија такмичења "America's Got Talent " имала позамашну плату успјела је да потроши сав новац. Мел Б је наводно велики љубитељ аутомобила. У свом возном парку има Bentley Continental GTC, Ferrari California и Cadilac Escalade ESV. Обожава и дијаманте, скупоцjени накит, "Rolex" сатове, као торбе луксузних модних брендова "Биркин", "Louis Vytton ".

Са породицом је често ишла и на луксузна љетовања и путовања. Њена дјеце иде у најбоље и најскупље приватне школе, а пјевачица наводно само на своје асистенте, дадиље и чистаче годишње потроши милион долара. Због тешког финансијског стања сада је одлучила да прода вилу у Лос Анђелесу, а почетка цијена је шест милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана