Бивша прва дама Француске "као авион" на модној писти

ГС
Бивша прва дама Француске "као авион" на модној писти

Након скоро четири деценије на модним пистама, бивша прва дама Француске, 56-годишња манекенка и музичарка Карла Бруни, добила је крила!

Бруни је прошетала модном пистом Вицториа‘с Сецрет модне ревије у уторак увече те је то било њено прво и "вероватно последње" појављивање у култном доњем вешу, како се нашалила.

"У мојим годинама?! Јако је узбудљиво, али и јако неодољиво, стварно. Јер, знате, нико се никада не навикне бити на модној писти без обзира на то колико се дуго тиме бавите", рекла је Бруни.

Италијанско-француска лепотица почела је да се бави моделингом 1987. године, када је имала само 19 година, а током година радила је с врхунским модним кућама попут Шанела, Версаћеа, Диора, Живеншија и Сен Лорента. Ипак, каже, било је нечег посебног у позиву Вицториа‘с Сецрета.

"Забавно је постати анђео. Добићу крила!", рекла је уочи ревије па додала:

"Једино ми је жао што ми муж није овде. Добио би срчани удар!", алудирајући на бившег француског председника Николаса Саркозија.

Иако су манекенке Вицториа’с Сецрет-а некада биле познате по својим интензивним режимима исхране и вежбама пре ревија, Бруни је рекла да није пуно мењала своје навике током припреме за модну писту.

"С 56 година... мораш имати много трезвенији живот. Не пијем пуно - можда једном месечно. Најважнији су добар сан и пуно вежбе", додала је.

Иако је све мање и мање на модним пистама, признаје да је њен омиљени "ритуал" прије сваке ревије провођење времена с колегиницама манекенкама иза позорнице.

"Бити с тимом је прекрасно, чаврљамо, смијемо се. То је она лијепа страна моде: то је групни посао", закључује.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана