Бивша дјевојка Метјуа Перија открила језиве ствари

ГС
Бивша дјевојка Метјуа Перија открила језиве ствари

Бивша дјевојка Метјуа Перија Кејти Едвардс тврди да је покојни глумац покушао користити бизарне методе уз помоћ којих би се престао дрогирати.

Наиме, Кејти је навела је како је Пери залијепио руке за кољена у очајничком покушају да престане узимати дроге.

„Била сам у Холивуд Хилсу Био је у лошем стању. Цијелу ноћ је конзумирао обиље дрога, највјероватније кокаин у комбинацији с другим супстанцама. Нашла сам Метјуа на каучу с рукама залијепљеним за ноге. Било је очајнички тужно. Морала сам употријебити скидач лака за нокте и маслиново уље да га ослободим“, објаснила је.

„Дословно смо му чупали длаке с ногу и иза њега су остале црвене, сирове мрље, било је прилично ужасно“, присјетила се.

Ово није први пут да се Едвардс оглашавала о његовом животу гдје је изјавила да не вјерује да се он тек тако утопио у јацуззију. Тада још увијек није био откривен званични узрок смрти, али она је сматрала да је Перри преминуо од предозирања.

Нажалост, извјештај о његовој обдукцији показао је да је била у праву, а као узрок смрти славног глумца утврђено је да је преминуо од акутних учинака кетамина.

Иначе, Едвардс је била у вези са звијездом серије „Пријатељи“ 2006. године након што га је упознала на састанку Анонимних алкохоличара, а остала је с њим у пријатељским односима након прекида те 2011. године радила као његова асистентица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана