Бивша дадиља Ким Кардашијан открила језиве детаље о старлети

Агенције
Бивша дадиља Ким Кардашијан открила језиве детаље о старлети

Ненси је између осталог навела и да старлета у кући као љубимца држи шакала, али и да постоји шокантан разлог зашто она једе своју плаценту.

Славна старлета Ким Кардашијан унајмила је као дадиљу Ненси Џенкинсон, која је радила у Лондону за енглеску краљевску породицу. Она је опстала у овом домаћинству шест мјесеци, а затим је отпуштена.

Сада се Ненси спрема да објави књигу са детаљима из живота познате старлете, а већ је открила неколико шокантних детаља.

"Ким Кардашијан сваког дана једе мање порције своје плаценте као дио сатанског ритуала Илумината", навела је дадиља која је чувала Норт Вест.

Ненси тврди да је чула Ким како разговара са својом сестром Клои о свом плану да једе плаценту.

"Чула сам да планира то још прије месец дана. Клои је дјеловала збуњено и помало изненађено детаљима које јој је Ким навела, тврдећи да ће тако успоставити пуну контролу над бебом. Помало разумијем зашто то жели да уради јер та беба некад зна да буде застрашујућа. Немојте ме погрешно разумијети, та беба је понекад заиста слатка и фина, али у неким моментима не дјелује људски", рекла је она.

Када су је питали о томе шта Кање мисли о томе што Ким једе плаценту, Ненси је рекла да он нема ништа против тога. Он се хвалио да је његова мајка исто јела своју плаценту и да је то била „најукуснија и најздравија плацента у историји".

Нејасно је да ли је Кање свијестан мрачног ритуала у који се Ким упустила, али Ненси вјерује да он нема појма.

"Кање је права душица", рекла је она. "Он је најсрећнији када је у кући и када дизајнира флаше за воду, кожне панталоне за џогинг или коментарише дизајн других људи. Када сам га први пут упознала, држао је пешкир и страствено гунђао како би волио да је он успео да измисли пешкир јер је то предмет са дизајном који нема ману. Никада нисам чула ниједну лошу ријеч о њему", рекла је Ненси.

Ипак, Ненси се боји да би Ким могла да поквари Кањеа.

"Кање се није интересовао за политику док Ким није почела да му испира мозак. Не желим да причам много о томе. Више о томе ћу навести у својој књизи", рекла је.

Лицемерје, моћ и преваре: Краљевске породице које су згрозиле свијет, највећи скандали!

"Драго ми је што више нисам тамо", рекла је она. "Почела сам да се плашим за своје здравље. Они имају шакала који слободно трчи по кући. Некада помислим да је он главни у кући. Тај шакал је нешто ужасавајуће! Када погледате у његове очи, можете видјети да би убио човјека, жену или дете с истом лакоћом с којом би ја убила муву", открива Ненси.

"Драго ми је што сам поново код куће са мојим мачкама. Јежила сам се од тог шакала. Једини гост ког тај шакал воли је Џеј Зи. Не знам која је фора с тим. Он скочи Џеј Зију на бутине и лиже му дланове. На све остале лаје. Ким је то било смијешно, а мени је задавало ужасну главобољу", рекла је.

Ненси је узбуђена због своје нове књиге и каже да је написала око 460 страна, али да треба да напише још око 200, па да почне са финалним преправкама.

Она није желела да открије више детаља о књизи, али је рекла да она открива читаву истину о плану Кардашијанових, Илуминатима, као и о свјетским властима и корпорацијама.

"Много сам научила док сам живјела у том домаћинству. Научила сам мрачне, узнемирујуће ствари. Понекад пожелим да ништа од тога нисам знала. Ипак, сада, када знам, једноставно морам то да подјелим са свијетом", рекла је Ненси.

Да ли Ненсине тврдње треба схватити збиљно? На крају крајева, она је ипак отпуштена.

"То отпуштање је било комплимент. Ким је била љубоморна на моју задњицу и то је све", навела је Ненси.

Ким Кардашијан, жена са најчувенијом задњицом на свијету, била је љубоморна на задњицу Ненси Џенкинсон?

"Ја можда нисам позната као она, али имам јако лијепу задњицу. Једном сам била на састанку преко Тиндера и није било никаквих варница, па сам пошла кући, али онда ми је тај момак послао поруку 'О мој боже, сад сам видио твоју савршену задњицу! Врати се! Опрости ми што се нисам заљубио у твоје лице'", испричала је Ненси.

Књига ће бити објављена крајем јесени идуће године, а остаје да видимо каква ће бити реакција Ким Кардашијан на све ове детаље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана