Биљана и Јанко прославили годишњицу у пиџамама

Блиц
Биљана и Јанко прославили годишњицу у пиџамама

Дубаи - Један од најбољих српских тенисера, Јанко Типсаревић са супругом Биљаном прославио је јуче три године брака, далеко од очију јавности, у престижном летовалишту у Дубаију, преноси “Блиц”.

У Дубаи су отпутовали прекјуче, а славље су започели прексиноћ, у апартману, уз шампањац.

Сваке године од вјенчања, којим су прије три године крунисали седмогодишњу љубав, модна креаторка и њен супруг, славни тенисер, брачни јубилеј славе на некој од најегзотичнијих свјетских дестинација.

Они не крију да највише уживају да буду сами.

Биљана и Јанко су добро расположени уз шампањац почели да наздрављају својој љубави још прексиноћ у поноћ и то купатилу хотелског апартмана у ком су одсјели.

У купатилу апартмана снимили су се док у пиџамама пјевају и играју пред спавање.

- Сутра нам је годишњица брака па смо мало узбуђени пред спавање - написали су и Јанко и Биљана испод видеа који су поставили на друштвеним мрежама.

Јанко је поносан на супругу и у свакој прилици истиче колико јој је привржен.

- Пре три године, на данашњи дан оженио сам се мојом Биљаном, најбољом и најлепшом супругом на свету. Биљана је мој ослонац, мој најбољи пријатељ, моје све. Надам се да сам у протеклих 1.095 дана успео да јој покажем колико је волим и колико ми значи - рекао је Јанко за „Блиц”.

Модна креаторка која је недавно имала веома запажену ревију на Малти за „Блиц” је открила да јој се у тренутку када славе годишњицу пред очима врте слике са вјенчања и буде најљепша сећања.

- Увек се радујем овом дану јер буди у мени сећања на најлепши дан у мом досадашњем животу. Јанко је најважнија особа у мом животу, моја сродна душа и моја љубав. Нама је најважније да се волимо, да смо заједно и једно уз другог и данас и сутра и заувек. Све остало је мање важно - рекла је Биљана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана