"Били смо сами у кући када је имао инфаркт, пао ми је на руке": Велика трагедија је обиљежила живот Емине Јаховић

ГС
"Били смо сами у кући када је имао инфаркт, пао ми је на руке": Велика трагедија је обиљежила живот Емине Јаховић

БЕОГРАД - Отац Емине Јаховић био је цијењен кардиолог, а умро је док је пјевачица била мала од посљедица инфаркта.

- Ја сам јетим... То је на турском кад је дете сироче, кад остане без оца или мајке у неким раним годинама. Мени се отац много рано преселио, била сам девојчица... Сећам се оца - почела је болну исповест једном приликом Емина.

- Он је први инфаркт, сећам се, имао када смо он и ја били сами у кући. То је била једна страшна траума за мене као дете. Знам да ми је све време био на рукама кад је пао, ја сам само говорила да се буди... То је било страшно тешко за мене. Смрт родитеља кад је дете мало изазове јако велику трауму. Дете није свесно тренутка боли. Кад си старији, то буде бол, али прође, прихвати се. Кад си дете, то ти остане за цео живот. То много утиче на твоје изборе, на твој карактер, на твоје страхове - истакла је певачица тада.

- Мој отац је био моја највећа љубав. Нема дана да га се не сетим. Много, много ми недостаје. Пре неки дан сам била на некој свадби, видела сам младу, то је једна моја рођака која прелепо изгледа, како на подијуму игра са оцем. Рекла сам: " Боже драги, овако нешто никад нисам доживела, овако нешто постоји". Као да сам тај део живота избрисала некако. Увек ми се плаче кад причам о њему, али нећу да плачем јер сам све више свесна да је само физичко тело оно што одлази. Он је ту, душе путују -закључила је певачица за Фаце Тв.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана