Била је успjешна водитељка и уредница, а онда се окренула елитној проституцији

Агенције
Била је успjешна водитељка и уредница, а онда се окренула елитној проституцији

Шокираће вас невjероватна прича бивше ТВ презентерке, уреднице часописа и мајке двоје дjеце.

Бивша ТВ личност Аманда Гоф (40) има двоје дjеце, а годинама је писала за реномиране часописе. Некада уредница рубрике Љепота у здравственој ревији "Prevention" и у часопису "In Style", најпознатија је као водитељка једне од најгледанијих таблоидних емисија "Today Tonight ".


Као проститутка и ескорт дама позната је по алтер егу Саманта Икс, а своју исповијест повјерила је новинару телевизије "Seven Network" Џејмсу Томасу коме је рекла да су је пријатељи подржали када им је објавила своје планове за даљу каријеру:

"Већина родитеља дjеце са којима моји клинци иду у школу знају чиме се бавим", рекла је Аманда.

"Некад сам умjела да се запитам шта ја то заправо радим. Имала сам све – сјајан посао у медијима, сјајног супруга и свега сам се одрекла због проституције. Има тренутака када помислим - шта ми све то треба. Па, погледајте ми боре – зар ћу стварно то наплаћивати 800 долара?", пита се Аманда, која је у тајности и књигу написала о својим искуствима.

Каријеру је започела у луксузном борделу у Сиднеју, а касније се осамосталила и покренула сопствени бизнис.

Открила је да сат у њеном друштву кошта 800 долара, а цијела ноћ чак 5.000 долара. Открива да није истина да, у ситуацијама када јој неко плати 12 сати пратње, то значи 12 сати непрекидног секса.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана