Била је то љубав на први поглед

Агенције
Била је то љубав на први поглед

Идриз Елба и његова жена Сабрина Даури виђени су прошле седмице како одлазе на вечеру у лондонски ресторан “Чилтерн фајерхаус”, елегантно обучени у црну одјећу.

Звијезда блокбастера “Тор” носио је обичну црну мајицу кратких рукава, тамне џинс хлаче и црнобијеле патике, док је бивша мисица изгледала веома шик у црној кошуљи укомпонованој са софистицираним дугим сакоом. Канадска љепотица је изглед побољшала уским џинсом,  штиклицама и природном тонираним мејкапом. Током недавног интервјуа Идриз је отворено причао о браку са Сабрином и открио да је њихов први сусрет у ствари била љубав на први поглед. Елба је срео Даури на забави у Ванкуверу када је снимао филм “Планина између нас”, у којем је глумио са Кејт Винслет.

- Била је то љубав на први поглед. Отишао сам у излазак када сам имао слободан дан и навече сам завршио на забави на којој је била и она. Остало је историја - рекао је он.

 Идриз је прошле године у фебруару пао на кољена и запросио манекенку уочи премијере његовог филма “Јарди” у Далстону. Он је раније био у браку са Ханом Норгард, са којом има кћерку Исан. Такође је био у браку са Соњом Никол Хамлин, који је потрајао само четири мјесеца, и има петогодишњег сина Винстона са бившом дјевојком Најаном Гарт.

- Била је то интересантна година, доста ствари се десило. Био сам и раније ожењен и познат сам по изреци да се нећу више женити. Али, онда сам срео некога ко ме је отворио. У ствари, не памтим када сам био овако срећан - рекао је познати глумац и објаснио зашто је у почетку био против брака. Идриз Елба је раније рекао да између њега и Сабрине постоји добра хемија.

- Она ме насмијава и дијелимо исте циљеве. Чини ме срећним. Дозвољава ми да прославим своје успјехе и када нисам превише сигуран у неке ствари она ме наводи да размишљам о њима - истакао је он.

 Глумац је такође причао о Исан, која је у јануару имала улогу амбасадора “Златног глобуса”.

- Заиста је добро одрадила ту улогу и била је веома фина. Она није стидљива, али никада раније није нешто такво урадила. Био сам веома поносан на њу.

Очито да ивер не пада далеко од кладе јер Исан има претензије да крене очевим стопама. Она жели да буде глумица, рекао је Елба. Познати глумац је недавно боравио у Њујорку, гдје је промовисао акциони филм “Брзи и жестоки: Хобс и Шоу”, чија је премијера заказана за овај викенд. Елба је тада открио да су га колеге Двејн Џонсон и Џејсон Стејтам зезали на сету овог филма због улоге мачка у мјузиклу “Мачке”, који је био његов наредни пројекат.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана