Била је лоша и као отац: Прву жену наговарала да прекине трудноћу?

Агенције
Била је лоша и као отац: Прву жену наговарала да прекине трудноћу?

Кејтлин Џенер у својој биографији којај ће до краја мjесеца угледати свијетлост дана и коју са нестрпљењем очекују њени поклоници широм свијета, признала је да је била лоша и као отац.

Уз ову она је навела још једну истину о себи: своју прву супругу је тјерала да побаци када је сазнала да чека бебу. У мемоарима "The Secret of My Life" објашњава да је супруга Кристи затруднила иако нису били заједно. "Размишљала сам о томе какав ће живот имати то дијете које ће доћи на свијет док су му родитељи у процесу развода. И да, размишљала сам о властитој репутацији и будућности. Док се наш брак распадао, нисам се осјећала спремном за још једно дијете. Емотивно то нисам могла да поднесем", открила је Кејтлин.

Кристи није послушала супруга и родила је дете. "Била је јасна око тога да је дијете њено, а не наше и није жељела да имам ишта са тим", присјетила се Џенер. Њихова ћерка Кејси данас има 36 година и мајка је троје дјеце. "Знам да сам је страшно разочарала као отац, а она није једино дијете које сам разочарала", признала је на крају.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана