Била Гејтса комшије опомињу због буке

ГС
Foto: Танјуг

У намјери да претвори луксузну вилу у Сан Дијегу, вриједну 43 милиона долара, која му је припала послије развода од Мелинде, Бил Гејтс је изнервирао комшије који не могу да спавају од буке коју производе грађевински радови.

Оснивач Мајкрософта, Бил Гејтс, вилу у Дел Мару површине 540 квадрата, са шест спаваћих соба и три и по купатила, уређује од темеља по свом укусу. Гејтс је уклонио под од стаклених плочица који се протезао све до базена, камин и прекрасни видиковац са погледом на Тихи океан.

Све је срушено и гради се од почетка под будним надзором милијардера, који је већ два пута овог мјкесеца долазио да провјери како напредују радови. 

Међутим, ово реновирање Билове комшије кошта мира, а према рјечима једног од њих, радови који због захтјева да буду готови што прије, трају по цијели дан, „дижу велику буку“ због које његово дјете не може да спава. Други комшија сматра да је Гејтс постао „права напаст“ за цијелу њихову заједницу.

Иако је тешко добити дозволу за градњу у том отменом крају, на коју се често чека годинама, логично је да то не важи када сте Бил Гејтс.

„Луксузна вила коју су Гејтсови купили у марту 2020. године је савршена, у одличном је стању и није ми јасно зашто је реновирају“, пита се локални продавац некретнина.

Нова некретнина Била Гејтса налази се у округу Дел Мар, међутим, то неће бити његово стално пребивалиште, већ само мјесто за одмор.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана