Бијонсе: Жртвовала сам живот за каријеру

Глас Српске
Бијонсе: Жртвовала сам живот за каријеру

Пјевачица Бијонсе је у интервјуу за америчке медије изјавила да је цијели живот жртвовала за каријеру. Притисак који медији и цијела музичка индустрија врше на њу, онемогућио јој је да ужива у нормалном животу.



- Жртвовала сам живот. Хтјела би да могу погријешити, а да ме послије тога данима не прозивају и исмијавају. Жељела бих да имам нормалну везу, да идем на љубавне састанке и уживам у свим оним уобичајеним стварима које људи раде и узимају их здраво за готово  - рекла је Бијонсе.

Током четрнаестогодишње каријере коју је провела као члан групе "Destiny´ş Child" и као соло пјевачица, ријетко је имала времена за одмор.

- Од своје петнаесте године никада нисам имала дуже од неколико мјесеци слободно. Aли васпитана сам тако да знам да је све што је вриједно захтијева одрицање и мукотрпан рад. Плаши ме када до нечега једноставно долазим - каже Бијонсе.

Идућу годину коначно ће посветити себи.

- Имам неколико наступа у фебруару. Послије тога узимам вријеме за себе. Још немам ништа у плану. Хтјела би да обиђем неке музеје и погледам неколико представа на Бродвеју. Вољела бих и да отпутујем, можда у Египат, али без тјелохранитеља - открила је Бијонсе своје планове.

У медијима се нагађало како би лијепа пјевачица слободну годину могла искористити за дуго жељену трудноћу. Недавно је и њен супруг, репер Џеј Зи, изјавио како је спреман да постане отац.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана