Бијонсе ужива у Италији

Aгенције
Бијонсе ужива у Италији

Популарна пјевачица Бијонсе још једном је обрадовала своје фанове, подијеливши са њима своје приватне фотографије са одмора у Италији.

Лијепа Бијонсе је свој одмор провела у друштву породице, супруга Џеј Зија и кћеркице Блу Ајви. На фотографијама Бијонсе носи кратке панталоне и лежерне мајице.

Такође, пјевачица позира и крај скутера и приватног авиона. Поп дива се сликала испред табле на којој пише Бијонсини мали коктели у бијелој мајици са њеним иницијалима. Она се сада вратила турнеји, а прије неколико дана је пјевала у Бразилу, када је са собом први пут повела и своју кћерку. То је за њу био велики изазов, јер је увијек жељела да усклади приватан живот са каријером.

Бијонсе је рођена 4. септембра 1981. године у Хјустону у Тексасу, као старија од двије кћерке афроамеричког продавца Метјуа Ноулса и његове супруге креолског поријекла, фризерке Тине Бијонси. Још током основне школе Бијонсе је ишла на часове балета, плеса и пјевања. Уписала се у средњу музичку школу и пјевала у црквеном хору као солиста. У деветој години је постала члан дјечије женске групе "Girls's Tyme", која је стекла популарност учешћем на великим државним такмичењима талената. Од 1993. године група је промијенила име у "Дестинџ'с Цхилд", а Метју Нуолс, који се у међувремену развео од Бијонсине мајке, двије године касније постао је њихов менаџер. Бијонсе је 2003. године снимила први соло албум "Dangerously in Love". Он је остварио четвороструки платинасти тираж и донио јој четири "Гремија".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана