Бијонсе: Спремна сам да постанем мајка

Глас Српске
Бијонсе: Спремна сам да постанем мајка

Спремна сам да постанем мајка и посветим се дјеци - изјавила је пјевачица Бијонсе.

С обзиром на то да јој се ближи 30. пјевачица сматра да је сад право вријеме да оснује породицу са супругом, познатим репером Џеј Зијем.

- Када имате 18 година пуни сте енергије и полета. И то је најбољи период да се посветите послу и напорно радите. Сад сам жена и с обзиром на то да сам послу дала све, вријеме је да се фокусирам на мој брак. Желим да имам дјецу и желим да се посветим њиховом васпитању - рекла је Бијонсе.

Пјевачица је појаснила да јој је деветомјесечна пауза од посла омогућила да се посвети породици и пријатељима.

- Било је сјајно бити супруга и путовати са мужем. Морала сам да одбијем велике ствари, али сам то урадила због свог здравља, живота, међуљудских односа, због нећака, супруга, сестре и пријатељства. Заслужила сам да себи дам одушка и да се фокусирам и на друге ствари, осим наступа и снимања - додала је једна од највећих звијезда свјетске музичке сцене.

Да љубав између Бијонсе и Џеј Зија цвјета показао је и репер, који је у програму једне америчке радио-станице упоредио своју супругу са преминулим краљем попа Мајклом Џексоном.

- Ствари које сам научио од ње сличне су стварима којима ме је научио Мајкл. Знам да поређење њих двоје представља богохуљење, с обзиром на то да је Мајкл био изузетан иноватор, али мислим да она представља његов други долазак - рекао је Џеј Зи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана