Бијонсе се уселила у некадашњу цркву

Агенције
Бијонсе се уселила у некадашњу цркву

Један од најбогатијих холивудских парова Џеј Зи и Бијонсе и њихова кћерка Блу Ејви преселили су се у Хисториц Гарден Дистрицт, елитно насеље Њу Орлеанса.

Оно што је посебно привукло пажњу, када је ријеч о њиховој селидби је то што је овај пар прилагодио свом укусу и животним навикама некадашњу цркву, а потом и балетски студио, из 1925. године.

Ово импозантно здање садржи 22 просторије, од чега чак седам спаваћих соба и осам купатила. Раскош у којем ће живјети славне личности јавност има прилику да види на фотографијама које је пар са поносом представио.

У овом “дворцу”, у којем ће Бијонсе са својим супругом и њиховом мезимицом живјети као краљица, помијешани су различити стилови, од модерног, преко ретро, па до високе елеганције.

Популарна пјевачица и њен супруг, један од најмоћнијих парова данашњице, познати су по томе да воле луксуз, а пажњу јавности посебно су скренули прије рођења њихове кћерке, за чију су собу потрошили право богатство. Они су за њену собу одвоји 204 квадратна метра у свом луксузном стану у Њујорку.

Тада су њихови блиски пријатељи били забринути због ове одлуке, јер нису видјели смисао у томе да се тек рођена беба оставља у толикој соби.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана