Бијонсе открила зашто је одрезала косу након преваре Џеј Зија

Г.С.
Foto: Popsugar

Брак између Бијонсе и 12 година старијег Џеј Зија је увијек је привлачио пажњу јавности посебно током турбулентног раздобља када је славни репер више пута био оптужен за невјеру.

Бијонсе је недавно дала риједак интервју поводом лансирања своје нове линије за његу косе "Скеред". Током опсежног разговора осврнула се на своју незаборавну одлуку да одреже косу 2013. године и то због невјере свог супруга.

Та 2013. била је недвојбено једна од најгорих година за пар. Џеј Зи је био оптужен да је варао Бијонсе много пута у размаку од неколико мјесеци преноси Кликс.

Наводно ју је први пут преварио тачно годину дана након што је родила њихово прво дијете Блу Ајви. У јануару 2013. кружиле су гласине да је Џеј Зи имао аферу с Ритом Ором, која је 2008. потписала уговор с његовом издавачком кућом Рок Нејшн. Рита је то демантовала.

А неколико мјесеци касније, у новембру, Џеј Зи је додатно потакнуо гласине о невјери када је уочен како се забавља с групом модела у Белгији - отприлике у исто вријеме када су се он и Бијонсе наводно планирали развести.

Бијонсе се у то вријеме није оглашавала, али 2016. дала је обожавоцима увид у то како се осјећа издавањем свог албума “Лемонејд”, који је увелике описивао Џеј Зијеву невјеру. Годину дана послије Џеј Зи је за Њујорк Тајмс признао да је варао Бијонсе.

Усред све те драме око Џеј Зијеве невјере 2013., Бијонсе је изненадила обожаваоце те је ошишала своју препознатљиву дугу косу скроз на кратко. 

Осврћући се на овај потез, Бијонсе је признала да је одлучила одрезати косу јер се хтјела осјећати “ослобођено” у том раздобљу свог живота.

 

“Сјећам се дана када сам одлучила једноставно одрезати сву косу. Нисам имала одређени стил на уму. То није био естетски избор, била је то велика емоционална трансформација и метаморфоза кроз коју сам пролазила”, рекла је.

“Велики дио мог идентитета као извођача повезан је с распуштеном дугом косом. Одрезати косу значило је да сам се побунила против тога што друштво мисли да бих требала бити”, рекла је па наставила објашњавати како је мајчинство одиграло велику улогу у њезиној одлуци.

“Била сам новопечена мајка и нешто у вези с ослобађањем кад сам постала мајка потакнуло ме да пожелим све то одбацити. Био је то физички приказ мене како одбацујем очекивања која су ми била постављена. Само сам то хтјела избацити из себе”, рекла је.

“И то је било оно што сам требала учинити. Након тога сам постала јако храбра. Био је то први корак према многим храбријим одлукама које сам донијела у животу и каријери, које су ме довеле до онога што сам сада”, додала је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана