Бијонсе одсједа у Титовом апартману

Агенције
Бијонсе одсједа у Титовом апартману

Свјетска звијезда Бијонсе током боравка у Београду уживаће у комфору у истом апартману у којем је својевремено боравио Јосип Броз Тито, јавили су српски таблоиди.

Поводом концерта који ће одржати 15. априла у "Комбанк арени", Бијонсе ће боравити у хотелу "Метропол", и то управо у апартману који је својевремено користио покојни предсједник бивше Југославије Јосип Броз Тито.

За долазак Бијонсе организатори спремају све што је захтијевала и труде се да у Београду има најбољи могући третман. У хотелу "Метропол" за њу је на пет дана резервисан најлуксузнији апартман, у којем је спавао Тито. Бивши предсједник и славна пјевачица познати су по љубави према скупоцјеном, најбољем и јединственом, па је очигледно зашто ће баш у оваквом луксузу провести неколико дана. У комфору са Бијонсе уживаће и њен супруг, славни репер и продуцент Џеј Зи, њихова кћерка и њених пет дадиља.

Бијонсина кћерка Блу Ајви и супруг Џеј Зи стижу заједно с њом, а пет дадиља ће бити смјештено у сусједном апартману. Апартман у којем ће бити Бијонсе опремљен је најсавременијом техником, а ту је и сала за састанке. Базен ће бити обезбијеђен само за њих, као и џакузи, сауна и остале погодности којима располаже овај хотел.

Иначе, Бијонсе ће у Београду пјевати на двије сцене, па се очекује велики спектакл. Пошто је поп звијезда одабрала баш српску престоницу за почетак своје европске турнеје, организатори ће учинити све да ужива на сцени и у апартману.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана