Бијонсе изнајмљује хаљине

Aгенције
Бијонсе изнајмљује хаљине

Популарна пјевачица Бијонсе поред успјешне каријере и времена да се бави породицом, изгледа да своје слободно вријеме користи за још један бизнис.

Наиме, како извјештава магазин "Вог", пјевачица је на веб страници која се бави изнајмљивањем хаљина са модних писти "Rent the runway " понудила и своје тоалете са потписом.

Обожаваоцима "Beyonce Boutique" на страници "Rent the runway" нуди гламурозне креације са шљокицама, одјећу са принтом леопарда, али и још много других одјевних предмета попут панталона и кратких хаљина. Циљ јој је да фанови доживе "ултимативно Queen B искуство".

- Одувијек сам жељела да помогнем женама да се осјећају боље. Због тога ми се идеја о сарадњи са страницом "Rent the runway" учинила тако природна - изјавила је Бијонсе.

Цијене се крећу од 200 до 4.000 долара, а најскупље су гламурозне вечерње хаљине са потписом Бијонсе.

Бијонсе је веома посвећена породици, мужу Џеј Зију и кћеркици Блу Ајви, а појавиле су се приче да је музичка дива опет трудна. Међутим, Џеј Зи је у одговору водитељу Ебру Дардену написао да Бијонсе није трудна, а овим потезом заустављене су гласине о поновној трудноћи. Причама о трудноћи допринијело је и отказивање концерта који је Бијонсе требало да одржи у Белгији.

- Не могу да зауставим покретање трачева и не могу да разувјерим људе, који у те трачеве вјерују. Све што могу да урадим јесте да се смијем тим малим људима, који немају паметнијег посла у животу него да причају о мени  - рекла је пјевачица поводом прича о лажној трудноћи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана