Бијонсе из Београда креће на свјетску турнеју

Агенције
Бијонсе из Београда креће на свјетску турнеју

Славна р’н’б дива Бијонсе изабрала је Београд као град где ће започети своју европску и свјетску турнеју, а у српској престоници наступиће 15. априла у Комбанк арени.

Цијена најјефтиније улазнице које су у продаји од петка иноси 2.700 динара (24 евра), а боља мјеста коштају 3.900 (35 евра), 4.500 (40 евра), 5.500 (50 евра) и 5.900 (53 евра) динара

Најамбициознија и највећа турнеја Бијонсе до сада стартоваће управо из Београда, а током наредних годину дана пјевачица ће са својим путујућим шоуом посјетити двадесет европских градова, а затим слиједи турнеја по Америци и остатку свијета.

Названа „The Mrs. Carter Show", ова турнеја је прва послије три године паузе, које је Бијонсе искористила како би се посветила материнству јер су у међувремену она и њен супруг Џеј Зи добили кћерку Ајви Блу, која је недавно прославила свој први рођендан. 

Бијонсе ће у Србији боравити три дана. У Београд долази два дана пред концерт, и то са цјелокупном продукцијом, како би се увјерила да на старту турнеје све прође без икаквих проблема и грешака.

Занимљиво је да ће Бијонсе на овој турнеји промовисати и нови албум, али се датум објављивања пјесама и даље држи у тајности, те фанови жељно ишчекују да чују шта је то најпопуларнија р’н’б звијезда данашњице сада припремила. Какву машинерију Бијонсе са собом доноси у Београд могло се наслутити и током њеног наступа на Супербоулу у недјељу увече, када је током 14-минутног перформанса подигла читав стадион у Њу Орлеансу на ноге.

Прије него што је објелодањено да Бијонсе креће на нову свјетску турнеју, њен супруг и музички могул је у њено име преговарао с пјевачициним менаџментом и продукцијом „Live Nation" да би јој осигурао зараду од 150 милиона долара. Међутим, своје захтjеве је ипак морао мало да прилагоди на опште задовољство јер је договор убрзо постигнут.

Дjевојке на окупу

Бијонсе је у недjељу наступала на Суперболу, а на сцени су уз њу биле и колегинице из „Destiny‘s child " - Кели Роуланд и Мишел Вилијамс. Колико је специјалних свjетлосних ефеката имао њен наступ и колико је струје било потребно на сцени говори податак да је након њеног 14-минутног перформанса на цијелом стадиону нестало струје. Занимљиво је да је за наступ пред 75.000 људи, колико их је било на стадиону „Супердом", Бијонсе носила специјално за ту прилику креирани чипкани корсет Рубина Сингера.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана