Бијонсе и Џеј Зи купују вилу од 93 милиона $

Агенције
Бијонсе и Џеј Зи купују вилу од 93 милиона $

Да свјетске музичке звијезде и славни парови воле да уживају у максималном луксузу доказује примјер Бијонсе и Џеј Зија који планирају да купе луксузну вилу у Лос Анђелесу чија је вриједност невјероватних 93 милиона долара.

Амерички медији преносе да је луксузна грађевина, која ће ускоро постати дом популарног брачног пара, смјештена на имању које се протеже на 8.700 метара квадратних. Иначе, сама вила заузима нешто мање од 3.000 метара квадратних.

Како пише "Дејли мејл", нови дом познатих музичара има десет спаваћих соба и 20 купатила, док главна спаваћа соба заузима чак 400 метара квадратних.

Осим тога, ова вила има и приватни биоскоп, одвојени паркинг за госте, кошаркашки и тениски терен, приватну стазу за пјешачење, као и одвојени бар.

Како наводе страни медији, вила је некада била у власништву Барбре Страјсенд и почетна цијена овог имања била је 150 милиона долара.

Када ће се Бијонсе и Џеј Зи разбашкарити у свом новом луксузном дому, још нису саопштили јавности. Иако се већ неколико пута говорило да се овај пар разводи, они су и даље заједно, а да у њиховом браку цвјетају руже доказује и куповина заједничке виле.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана