Бијонсе и Џеј Зи кћерки поклонили статуу од леда

Глас Српске
Бијонсе и Џеј Зи кћерки поклонили статуу од леда

Кћерка једног од најпопуларнијих парова Бијонсе и Џеј Зија, Блу Ајви напунила је три године, а њени родитељи су се потрудили да и овај рођендан њихове мезимице буде незабораван.

Бијонсе и Џеј Зи су се протеклих година нашли на мети негативних коментара због рођенданских поклона које су даровали својој ћерки иако су само, као и сви други родитељи, пружили свом дјетету највише што су могли. И овога пута ће се сигурно причати о њиховом поклону, али не због његове цијене него због необичности самог поклона.

У питању је статуа у облику пахуљице, а уврнутост овог поклона лежи у томе што је начињена од леда те је стога његова трајност прилично ограничена. Кћерка овог пара, попут друге дјеце обожава цртани "Залеђено краљевство". Извори блиски породици Картер кажу да га гледа по неколико пута дневно.

То су били неки од разлога што су славни родитељи одучили да својој јединици поклоне ледену скулптуру у облику пахуљице. Рођенданска торта је била веома живописна и интересантна и чини се да је она преслаткој Блу Ајви одјевеној у хаљиницу прекривену машнама била много занимљивија. И њена тетка Соланге подијелила је на свом "Инстаграму" једну од фотографија са тог славља и том приликом је пожељела својој сестричини све најбоље.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана