Бијонсе глуми трудноћу

Глас Српске
Бијонсе глуми трудноћу

Након што је Бијонсе током гостовања у аустралијском шоуу “Sunday Night” приликом сједања “нестао” труднички стомак, одмах су почела нагађања да је пјевачица одглумила цијелу трудноћу и да је ангажовала сурогат мајку.

Снимак, на којем се чини да се Бијонсин стомак згњечио док је сједала, обишао је свијет, а већ су се појавиле и теорије да  пјевачица уопште није у другом стању већ да је ангажовала сурогат мајку па глуми да је трудна.

Недавно је пукла прича и да је пјевачица носила лажни стомак на додјели MTV награда како би њено објављивање да је трудна било драматичније.

У сваком случају, пјевачица је најавила током “спорног” интервјуа да би дијете требало да дође на свијет у фебруару 2012. године.

Бијонсе Ноулс је одмах послије ових објављивања жестоко негирала спекулације да лажира трудноћу. Портпарол популарне пјевачице рекао је за амерички ABC да су приче о протетичком стомаку глупе, смијешне и лажне и да је она љетос снимљена на мору са већ повећим стомаком, те су те фотографије обишле свијет.

Откако је славна Aмериканка објавила трудноћу на додјели MTV награда пажња за њено прво дијете и брак се повећала до невјероватних размјера. Организоване су кладионице о имену бебе, а о томе се расправља и по форумима и блоговима.

Бијонсе је на црвеном тепиху MTV-јевих награда 29. августа изненадила јавност објавивши да је трудна. Славна пјевачица је тада изненадила новинаре објављивањем вијести о својој трудноћи, носећи дугу наранџасту хаљину у једном се тренутку окренула новинарима на црвеном тепиху, помиловала стомак који се већ помало назире и рекла “Имам изненађење”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана