Бијонс украла име парфема

Глас Српске
Бијонс украла име парфема

Само неколико дана послије најаве дизајнерског дебија и лансирања свог првог парфема, пјевачка сензација Бијонс наишла је на проблеме. Конкурентска кућа "Cotyju", под чијим окриљем Бијонс издаје свој мирис, уложила је тужбу не би ли спријечила пјевачицу да име одабрано за парфем, "Sasha Fierce", заиста и искористи.

Из "Abercrombie&Fitcha", који су на тржиште лансирали парфем имена "Fierce", сматрају да би купци могли бити збуњени очигледном сличношћу имена парфема, па ће тужбом покушати да забране продају "мирисне водице" под тим именом.

Бијонс, која је у нови посао уложила више од 20 милиона долара, још се није огласила службеним коментаром. Неколико дана прије него што је ова вијест одјекнула свјетским таблоидима, пјевачица је дала велики интервју америчком "Peopleu" у коме је објаснила из којих се разлога одлучила да прошири свој посао.
Дива која је већ била заштитно лице неколико свјетски познатих парфема, свој лични бренд лансираће у прољеће 2010. године, а како каже, на посао је подстакло то што на тржишту још није нашла мирис који би је потпуно одушевио.

- Иако волим различите парфеме, још нисам пронашла онај који ме заиста приказује као жену. Успјела сам да свој идеални парфем претворим у стварност. Креирала сам заводљив и софистициран парфем који је одраз моје унутрашње снаге  - рекла је Бијонс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана