Бијонс и Џеј-Зи стигли на хрватску обалу, пар ужива код Цавтата на луксузној јахти

ГС
Бијонс и Џеј-Зи стигли на хрватску обалу, пар ужива код Цавтата на луксузној јахти

Славни пар стигао је на одмору у Хрватску.

Један од најпознатијих славних парова пјевачица Бијонс и њен супруг репер Џеј-Зи, стигли су на хрватску обалу гдје на луксузној јахти у близини Цавтата уживају у породичном одмору.

Џеј-З био је први којег су "ухватили" репортери док је боравио на јахти, а недуго затим настале су и фотографије остатка породице, те пјевачице која је уживала у сунчању.

Како с може примијетити, пар је ту стигао са својом дјецом, близанцима Руми и Сиру те кћерком Блу Ив.

Једно од препознатљивих лица са јахте је и Јулиус Де Боера, тјелохранитељ пара који их је пратио на одмор и током претходних долазака у Хрватску.

Бијонс и Џеј-Зи, попут бројних других звијезда које су ту стигле и ове године, били су у Хрватској и протеклих година, једном љетујући и у Дубровнику.

Тај посјета који се десио 2009. године, обиљежио је инцидент са тјелохранитељем који је насрнуо на фоторепортере који су се касно навечер окупили испред ресторана гдје је пар вечерао.

Тјелохранитељ је једног од сниматеља ударио руком по камери, чиме је оборио камеру на под и оштетио, док је особу која је снимала више пута ударио ногом изнад стражњице. Драма се ту није зауставила. Тјелохранитељ је статив од камере бацио у море, а по одласку, свим окупљеним показао је средњи прст и опсовао на хрватском језику.

То није утјецало на то да се пар не врати у Хрватску. Године 2011. љетовали су на Хвару, а занимљиво је и то да су кћерку Блу Ив назвали по плавом бршљану који су видјели на овом хрватском острву, преноси

Долазили су и 2020. године, а претпоставља се да је пјевачица у Хрватској прославила и свој 39. рођендан, преноси портал Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана