Бијесна бивша манекенка послала поруку свим Инстаграм љепотицама: Погледајте се!

Б92
Бијесна бивша манекенка послала поруку свим Инстаграм љепотицама: Погледајте се!

Некадашња манекенка и водитељка Оља Црногорац револтирана утицајем друштвених медија и искривљеним поимањем љепоте рјешила је да упути поруку свим Инстаграм "лепотицама". Она је објавила слику на којој само у доњем вешу једе брзу храну и написала да ће нас звјерство система у класификацији љепоте једног дана самљети.

"Једеш брзу храну, а хоћеш да си лепа и 'без бора' и у 50., хтела би дијаманте, али твој друг са факса не може да ти их приушти. Трчиш за неким сликама из часописа и за неким полу-аветима од метар и педесет које су се прославиле на најгори могући начин, такмичиш се да ли си уградила ти већу задњицу, или га има мамина колегиница која је расла на чварцима, искривиш кичму док заузмеш 'ваљану Инстаграм позу', али девојко, ти си кад погледаш много више од тога", написала је Оља.

Она је фотографијом жељела да скрене пажњу на тренутну ситуацију, иако је, признаје, и она била некада дио тога.

"Нека ова моја слика буде оличење свега тога и свега чега сам и ја једном давно била део. Део једне ере за коју сам мислила да је прошла, али најгоре тек долази. Интернет нас полако и лагано убија, али безболно, без трагова крви... уз помоћ лајка и смајлија."

Ако обратите пажњу на њене објаве, не сумњамо да ћете се запитати откуд оваква реакција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана