Бибер се окренуо вјери

Агенције
Бибер се окренуо вјери

Канадска поп звијезда Џастин Бибер ријешио је да стави тачку на раскалашни животни стил и скандале остави иза себе, а недавно је увео праксу да прије сваког концерта разговара о вјери и Библији са плесачима и сарадницима.

Наиме, како су открили блиски пјевачеви пријатељи, Џастина су уплашиле приче о звијездама које су изгубиле контролу над сопственим животом, а мир је успио да нађе у вјери, што жели свима да пренесе.

- Његов живот је много бољи откако је почео да вјерује у бога. Сада му је циљ да упозори све на опасности које доноси слава, новац и шоу-бизнис - рекли су његови сарадници. Са друге стране, сам пјевач је у недавном интервјуу говорио о новопронађеној вјери.

Истичу да он ужива у разговорима о вјери.

-  Не слажем се са онима који кажу да су хришћани превише агресивни у настојању да вјеру приближе људима. Када људима кажем да сам вјерник, скептични су. Међутим, ја искрено желим да слиједим Исуса - изјавио је недавно Бибер.

Посљедњи пут када је Бибер успио да шокира пратиоце на "Инстаграму" било је недавно када је подијелио видео са приватне забаве на базену. Наиме, Бибер је објавио снимак у трајању од неколико секунди, а на ком се виде дјевојке које се забављају на журци на базену. И у овоме ништа не би било необично да се на снимку не чује како Бибер једну од дјевојака пита да га орално задовољи. И управо је тај детаљ изнервирао Биберове пратиоце, али и таблоиде, који нису пропустили да подсјете на сличне испаде младог пјевача.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана