Безобразно скупи поклони џетсетера

Blic
Безобразно скупи поклони џетсетера

Некима није важно колико поклон кошта, јер је он одраз нечије пажње и наклоности. Ипак, славне личности вољеним не дарују руже, чоколаде или књиге са посветом, већ дијамантски накит, скупоцjене каде, камионете...


Џенифер Лопез

Џенифер Лопез је свог 17 година млађег дечка, Каспера Смарта за 25. рођендан “почастила” бијелим “Доџ рем” камионетом. Погледајте још скупље поклоне које славне личности поклањају и које звијезде су највеликодушније.

Џастин Бибер
У септембру прошле године Џастин је за своју дјевојку Селену Гомез изнајмио “Staples” центар у ком су имали романтичну вечеру и одгледали “Titanic”, сами у сали која прима 200.000 људи. Овај “судар” коштао га је 475.000 долара.

Мајк Тајсон
Боксер Мајк Тајсон је својој првој жени, Робин Гивенс једном приликом поклонио луксузну каду, која је коштала чак 2 милиона долара.

Џенифер Лопез
Прије неколико дана Џеј Ло је Каспера Смарта обрадовала камионетом, али то није први пут да пјевачица свом дечку купи аутомобил. Прије тога, Џенифер је купила Бену Афлеку “Бентли” вредан 300.000 долара.

Кели Роланд
Пјевачица Кели Роланд која је била са Бијонсе у групи “Destiny's Child” купила је Бијонсиној ћерки Блу Ајви кадицу за бебе опточену Сваровски кристалима, која кошта 5.200 долара.

Кети Пери
Пjевачица Кети Пери поклонила је Раселу Бренду од ког се тренутно разводи, пут у свемир који кошта 200.000 долара. Можда је то био њен начин да му на вријеме каже “изгуби се”.

Дејвид Бекам
Славни енглески фудбалер Дејвид Бекам обрадовао је Викторију за њен 34. рођендан виноградом у Напи.

Анџелина Џоли
Списак ствари које је холивудска глумица поклонила свом супругу је бесконачан. Међу посљедњим поклонима су мотор од 100.000 долара, дрво маслине од 18.500 долара, и водопад у кући.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана