Берни Еклстон зету: Дошао си празних џепова, тако ћеш и отићи

Aгенције
Берни Еклстон зету: Дошао си празних џепова, тако ћеш и отићи

Тамара Еклстон (28) потписала је „драконски" предбрачни уговор са будућим супругом, брокером Џејом Рутлендом (33). Укратко, у случају развода он неће добити ни пенија.

Џеј и Тамара вјенчаће се на југу Француске у уторак (11.6) на тродневној фешти на којој ће наступати Елтон Џон, Лајонел Ричи и диџеј Марк Ронсон а међу 150 званица очекују се принцеза Беатрис и њена мама Сара Фергусон.

Изгледа да ће вјенчање премашити суму од 12 милиона фунти коју је Берни Еклстон (власник Формуле 1) издвојио за вјенчање млађе ћерке Петре у Италији 2011.

Извори блиски породици Еклстон кажу да је уговор – назван Гран при међу предбрачним уговорима – написан недуго пошто то је Рутленд запросио Тамару у фебруару, након бурне четворонедељне романсе.

У случају развода уговор онемогућује Рутланду право на породични фонд од 2,5 милијарде фунти. „Дошао си празних џепова и отићи ћеш празних џепова", тако се укратко може описати садржај документа.

– То нема никакве везе са Џејем лично, породица просто жели да поступи разумно и да осигура своје финансије - рекао је пријатељ близак Еклстоновима. - И Петра Еклстон је потписала сличан уговор са Џејмсом Стантом када се удавала.

Међутим, експерти упозоравају да ће овај документ бити тешко прихватљив пред законом уколико судија процјени да је превише пристрасан и да је једна страна неправедно третирана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана