Берни Еклстон у трогирском кафићу оставио 1.200 евра бакшиша!

Агенције
Берни Еклстон у трогирском кафићу оставио 1.200 евра бакшиша!

Берни Еклстон и супруга Фабијана у Трогиру су обилазили тржницу, а богаташ је наградио особље у кафићу на риви, па је оставио напојницу од "скромих" 1.200 евра.

"Иначе ми остави од 100 до 300 еура напојнице јер је наш чест гост, но овај пут је био изузетно дарежљив. Нисам могао вјеровати кад сам видио колико ми је дао новца", похвалио се конобар с трогирске риве Бруно Перковић (21).

Берни (84) му је оставио 1.200 евра напојнице. Рачун му је био око 100 куна.

На трогирску риву у кафић "Capo" дошао је сам. Наручио је мијешану салату и пиво.

"Свиђа ми се што је скроман и непримјетан. Одјевен је као да има 30 куна у џепу и не прави се важан", испричао је конобар Бруно.

Додаје да су колеге конобари били љубоморни па је подијелио 500 евра јер су, каже, сви као браћа.

Раноранилац Берни у Трогиру се укрцао у своју 58 метара дугачку јахту "Петра". С њим је дошла и његова 46 година млађа супруга, директор маркетинга у Формули 1, Бразилка Фабијана Флоси.

Прије њиховог укрцавања посада је сатима крпицама гланцала јахту. Дан након што је стигао у Трогир Берни је традиционално обишао тржницу и рибарницу. Еклстон је с Фабијаном и особљем на локалну тржницу дошао у пола осам ујутро. Берни је луд за цвијећем, које је платио петстотињак куна.

Продавачи кажу да је купио 40 гербера, 25 ружа и неколико букета маргарета како би украсио салоне и собе на луксузној јахти. На тржници није бирао воће и поврће него је то умјесто њега направила посада. Он се с Фабијаном само мувао између штандова.

"Јако је љубазан, а жена му је права секс-бомба", слажу се на трогирској тржници.

Берни је у Трогиру остао само један дан, након чега се својом јахтом запутио на Брач. Усидрио се испред Милне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана