Берни Еклстон поново удаје ћерку Петру: Бивши зет му је пријетио "пиштољем" и вријеђао га у судници

ГС
Foto: Агенције

Берни Еклстон (91) потврдио је да се његова ћерка Петра Еклстон удаје овог викенда за свог вјереника Сема Палмера.

Британски предузетник и бивши директор "Формуле 1" рекао је да ће се пар вјенчати негдје у Лондoну и да му Петра још увијек није потврдила тачну локацију.

"То су дивне вести. Надам се да ће бити срећнија него што је била у прошлом браку. Ја ћу, наравно, да дођем на вјенчање, али нећу држати говор зато што ја само коментаришем. А мој коментар на Петрин будући брак је то да мислим да је изабрала стварно доброг дечка", рекао је Еклстон.

"Не знам Сема веома добро, јер живе у Сједињеним Државама и не виђам их баш често. Срели смо се неколико пута и допао ми се. Надам се да ћу имати прилике да га боље упознам", додао је.

Признао је и да није укључен у одлуке око вјенчања те да је Петра то препустила агенцији која се бави организацијом догађаја: "Не знам никакве детаље. Само знам да ће се одржати овог викенда. Чекам да ме Петра назове и да ми да све информације."

Буран развод од Џејмса Станта

Подсјетимо, Петра се од Џејмса Станта развела 2017. године након шест година брака, а с њим има троје дјеце – ћерку Лавинију и близанце Ендрјуа Кулбира и Џејмса Роберта. Развод је био буран, а британски медији су писали да се Стант на суду понашао "срамотно и понижавајуће".

Наводно је руком симулирао пиштољ, а потом показао на свог таста Бернија и назвао га "пи*ком". На крају га је руком ударио по рамену и излетио из суднице, а Берни је кренуо за њим, али га је судија зауставио. Осим тога, све вријеме се смејао, ругао и дизао руке у ваздух и тако ометао суд.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана