Берни Еклстон: Никад у животу нисам био срећан, новац не помаже

Агенције
Берни Еклстон: Никад у животу нисам био срећан, новац не помаже

Лондон - Милијардер Берни Еклстон признао је да је недавну свадбу његове кћерке Тамаре у цјелости платила бивша супруга Славица, преносе агенције.

Он је вјенчање “одрадио” и није био на слављу.

Челник Формуле 1, Еклстон (82) је признао у интервјуу за “Тајмс 2” да никада у животу није доживио праву срећу.

Британац чије се богатство процјењује на три милијарде фунти, тврди да слава и богатство нису могли да му купе срећу.

- Нисам сигуран шта је то срећа. Шта она значи? Осјетио бих задовољство када бих нешто испланирао и то остварио. Али, срећа? Нисам баш сигуран - рекао је Берни који спава шест и по часова дневно и ради “као манијак” док је будан.

Његова кћерка Тамара Еклстон (28) недавно се у јужној Француској, након шест мјесеци везе, удала за Џеја Рутланда (31), бившег брокера који је изгубио дозволу за рад јер је користио повјерљиве информације и манипулисао цијенама дионица како би профитирао.

Берни је искрено признао да уопште није прославио њен “велики дан”.

- Нисам био на забави сљедећег дана. Отишао сам кући. Био сам тамо да то одрадим и срећан сам што сам то учинио. Нисам хтио да остајем. Цијела ствар је била веома незгодна, стварно ми је било превише. Нисам платио свадбу, моја бивша супруга је то учинила - дотакао се Берни и Славице Еклстон (55), од које се развео 2009. након 23 године брака.

Славици, која је према “Сандеј Тајмсу” на врху листе најбогатијих распуштеница, након развода је припало 740 милиона фунти.

Брак је, како је навела, окончан због његовог “неразумног понашања”.

Берни је прошле године на свом 23 милиона фунти вриједном одмаралишту у Гштаду оженио директора маркетинга Фабијану Флоси (35).

Милијардер је по трећи пут изрекао судбоносно “да” 46 година млађој Бразилки што се није допало његовим кћеркама Петри и Тамари које нису дошле на вјенчање јер су остале лојалне мајци. 

Берни се осврнуо и на могућност суочавања и са до десет година затвора јер га њемачки тужиоци терете за примање мита.

- Ако ћу да идем у затвор, мораћу да се суочим с тим. Али не мислим да ће ми се то много свидјети - рекао је Еклстон.
Герхард Грибковски, бивши члан управе “Бајериш Ландсбанк”, служи осам и по година затвора након што је прошле године признао да је прихватио 28 милиона фунти мита.

Банкар је требало, противно правилима пословања, да прода дионице у Формули 1 за шта му је Еклстон обећао запослење на мјесту свог савјетника и милионе долара провизије.
Њемачке власти тврде да је Еклстон одговоран за давање мита. Берни демантује било какву злоупотребу и тврди да је “жртва похлепног њемачког банкара” коме је, због пријетњи, из страха дао милионе.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана