Берлусконијеви проблеми са девојкама

Танјуг
Берлусконијеви проблеми са девојкама

РИМ- Адвокати бившег италијанског премијера Силвија Берлусконија покренули су тужбу против једне од “његових девојака”, Ђоване Ригато, због покушаја изнуде.

Ригато је од Берлусконија тражила прво 500.000, а онда и милион евра, што је према тврдњи адвоката изнуда, пише “Фато Котиодијано”.

Ригато је једна од свједока у судском поступку против Берлусконија, такозваном “случају Руби”, и према писању медија није једина која је у замјену за своје ћутање примила, или тражи паре.

Наиме, против бившег премијера и лидера странке “Forca Italija” води се поступак пред судом под оптужбом да је имао сексуалне односе са малољетницом званом Руби.

То је надимак мароканке Кариме ел Маруг, која је учествовала, заједно са другим дјевојкама, у такозваним “елегантним вечерама” у Берлусконијевој вили гдје је, према свједочењу, било проституције, подвођења и сличног.

Ђована Ригато, која је учествовала у тим скуповима, тврди да не изнуђује новац, већ тражи компензацију за све што је претрпила након што је 2010. године стављена на листу свједока, а затим и оптужена у “процесу Руби”.

Ригато је повјерила медијима да са Берлусконијем није имала љубавни однос, да је све завршавано на пољупцима те да би је Берлускони “повремено ставио на колена и тепао јој моја девојчица”.

Она тврди да јој је Берлускони обећао помоћ, чак и посао новинара на некој од његових телевизија, и она у томе не види ништа лоше јер је, по њеним ријечима, “Берлускони добра и дарежљива особа која помаже онима који су у невољи”.

Процес “Руби” траје већ неколико година, а у задње вријеме, неколико пута је рочиште отказано, јер би се Берлускони дан прије суђења нашао у болници под изговором да обавља здравствене прегледе, или да се не осјећа добро.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана