Берчек одбио да дође на вјенчање кћерке која се удавала за репера

blic.rs
Берчек одбио да дође на вјенчање кћерке која се удавала за репера

Мина Берчек која данас има 30 година се прије више од деценије нашла у жижи јавности када се удала за познатог српског репера. Тај брак је изазвао велику пажњу, а трајао је свега неколико мјесеци.

Наиме, њено срце тада је освојио Скај Виклер који је данас ожењен глумицом Анђелом Стаменковић са којом има кћерку којој је пар дао необично име - Стрела.

Тумачење имена се може објаснити тумачњем симбола стријеле. Стријела је симбол за брзину, прецизност, погодак, непоколебљивост. Стријела увијек иде напред, никад уназад. Стрела или стрелица се међународно користи као знак који указује на правац стазе, излаз у случају опасности или окренуто ка горе напредак тј. пораст. У римској митологији, бог љубави Амор (познат као Купидон) је користио лук и стрелу да погоди људе у срце и на тај начин у њима изазове заљубљеност.

 

Скај и Мина су се тада, како је он писао, вољели до лудила, али причало се да њен отац, Александар Берчек, тај брак није подржавао, а те приче додатно су подгријане чињеницом да родитељи нису били на вјенчању.

 

Како је започео брак тако је и завршен - бурно и без коментара Александра Берчека који о свом зету баш никада није рекао ни ријеч. Мина је наставила живот - али далеко од јавности.

Скај Виклер се, пак, након тога бацио у соло воде (Подсјећамо, био је дио групе “Bad Copy”) и посветио се породици.

Скај Виклер је био и у вези са Катарином Остојић Кајом, а та веза била је бурна. Упознали су се у “Великом брату”, емоције су биле бурне, али ни они нису потрајали.

Иначе, Александар Берчек из првог брака са Светланом има сина Николу (35) и ћерку Милицу (29), а из другог брака са Аном, кћерку Мину и сина Милоша.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана