Београђанка облачи Ким Кардашијан

Aгенције
Београђанка облачи Ким Кардашијан

Рушка Бергман, модна стилисткиња рођена у Београду, прославила се као жена која је облачила Мајкла Џексона, баш као и Хилари Клинтон, Мишел Обаму, а сада ради и с најтраженијим паром шоу-бизниса - Кањеом Вестом и Ким Кардашијан.

Колико је Бергманова цијењена у свијету моде говори и њен најновији ангажман креативног директора за модну кућу "Бебе", гдје је имала тежак задатак да овај бренд поново усправи на ноге.


- Одећа је била тако лоша и тако сладуњава, да није могло бити горе - испричала је након што је колекција прављена под њеним надзором недавно премијерно приказана на Њујоршкој недјељи моде, а прве критике говоре да је успјела да "Бебе", омиљену робну марку Клое Кардашијан, поново врати на стазе старе славе.

Будући да је у својој досадашњој каријери радила са звучним именима из свијета шоубизниса на листи оних са којима би у будућности вољела да сарађује су британска краљица Елизабета и Клинт Иствуд. Како је изјавила краљицу би облачила у живље боје, док би Иствуд у свему изгледао сјајно јер је баш као и њен пријатељ Мајкл Џексон прави геније.
 

Посљедњих година Рушка успјешно сарађује са италијанским "L’Umo Vogue" као модни уредник, а скорије су се међу оне које је стилизовала за неко фотографисање уписали и Ким Кардашијан, Кање Вест и Шаја Лебаф.
 

Позната је као особа оштра на језику, па је тако међу првима говорила о томе да јој се не допада када се поп звијезде петљају у моду и постају дизајнери, а на питање шта мисли о Леди Гаги у свом стилу одговара:

 - Не мислим!

Не допада јој се ни појава модних блогера, који мисле да моду познају боље од оних који је стварају, а о актуелној ситуацији каже:

- Креатори су изгубили своје право гласа. Све је за масовну производњу. Свако копира свакога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана