Београд чека мајсторицу провокације

Дејан Вујанић
Београд чека мајсторицу провокације

За концерт поп пјевачице Мадоне који ће се одржати у понедјељак на београдском Ушћу влада невиђено интересовање. Само за прва два дана продаје путем Интернета поручено је преко 12 хиљада улазница за овај догађај. Организатори "State of Exit " истичу да поред људи из Србије на концерт долазе и Мадонини фанови из још 22 земље.

Мадона ће у Београду наступити у оквиру свјетске турнеје "Sticky & Sweet", на којој промовише нови албум "Hard Candy".

На Ушћу се очекује врхунски спектакл, јер Мадона је позната као перфекциониста који ништа не препушта случају. Такође, популарна пјевачица је и мајстор провокације и њени концерти никога не остављају равнодушним.
- Мадонин апартман у бекстејџу састојаће се од пет посебних цјелина, како би њен боравак прије и послије концерта био максимално удобан. Продукција турнеје са собом доноси скоро све елементе за овај луксузни дио бекстејџа. Ипак, на препоруку њених блиских сарадника, обезбиједићемо јој 401 бијелу ружу само за њен апартман - рекао је Сагор Мешковић из "Exita".
Поред тога што ће све просторије бити климатизоване, једна ће садржавати цијелу теретану са Мадониним личним справама за вјежбање, док је предвиђена и просторија за опуштање и масажу, гдје ће поп краљицу чекати њен сто за масирање и лични масер, који путује у њеној најближој пратњи. У екипи љекара који путују са продукцијом, ту је увијек и један киропрактичар који се стара о евентуалним повредама плесача, иако се на овој турнеји, ма колико била захтјевна, још није десило да се 51-годишња Мадона повриједи.
Шеф кухиње са својим помоћницима већ је стигао у Београд и смјеста је кренуо у набавку намирница, коју ће практиковати сваки дан до концерта. За ту прилику имаће возача који добро познаје мјеста за куповину квалитетних намирница, јер се и сам бави кувањем. Остатак особља стиже данас (субота) како би помогао главним куварима да спремају храну за неколико стотина радника који ће радити на изградњи бине.
- Очекујемо да Мадона у Београд стигне ноћ уочи концерта или у понедјељак ујутро. Припремили смо веома ексклузиван смјештај на тајној локацији, уколико одлучи да преспава у Београду, а спремни смо и за њен обилазак града уколико то пожели - казао је Мешковић.

У октобру прошле године Мадона је отворила нову страницу у историји музике - са концертном компанијом "Live nation" потписала је десетогодишњи уговор вриједан 120 милиона долара.
У складу са овим уговором "Live nation" ће бити задужен за организацију Мадониних турнеја, промоцију, објављивање албума, чак и продају производа са њеним именом. Са друге стране, популарној пјевачици ће припасти и милионски бонуси за три сљедеће плоче. Први албум за нову издавачку кућу Мадона је објавила 29. априла.

Иако је до прије неку годину то изгледало немогуће, Србија ће послије "Стонса" и "Пеперса" угостити још једног члана малобројне "A" групе свјетске музике, у којој се налазе само најбољи (и најскупљи) извођачи.

Распродата VIP трибина

- Улазнице се продају одлично и VIP трибина је сасвим распродата. Очекујемо и да "фан пит" буде распродат сваког тренутка, а генерално нас очекује веома посјећен концерт на Ушћу. С обзиром на то да имамо и све бољу продају у региону, очекујемо и неколико хиљада посјетилаца из околних земаља - истакао је Сагор Мешковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана