Бензема на додјелу Златне лопте довео дјевојку и бившу супругу

ГС
Foto: Принтскрин

Француски фудбалер Карим Бензема (34) први пут у каријери освојио је Златну лопту, награду која се додјељује за најбољег фудбалера свијета у избору француског магазина Франс Футбол, а радост је подијелио са својим најближим, међу којима су били његова дјевојка и бивша супруга.

Нападач Реал Мадрида био је у друштву своје мајке Малике Бензема, садашње партнерке Џордан Озунае, бивше партнерке и мајке његовог сина Кор Гејтер и њиховог сина Ибрахима.

Бизаран тренутак догодио се када је Карим Бензема примио награду и захвалио се најближима.

Бенземина бивша супруга Кора Гејтер снимљена је сузних очију када је Бензема проглашен за добитника Златне лопте, а по свему судећи ас Реала остао је у врло добрим односима са Гејтер, француском манекенком поријеклом из Гваделупеа, с којом је био у вези од 2016. до 2019. године, а вјерски се вјенчао 2017.
Гејтер је мајка сина Карима Бенземе, Ибрахима (5), а француски нападач има и кћерку Мелију (8 година) из везе са Клоу Де Лајнај и сина Ноурија којег је добио недавно након што се пар накратко помирио.

Бензема је у међувремену упознао Џордан Озуну и прекинуо наде своје прве бивше у помирење. Са 32-годишњом америчком манекенком која од малих ногу гради каријеру у свијету моделинга, појављујући се на разним догађањима, у вези је већ неколико мјесеци.

Озуна је на Инстаграму подијелила низ заједничких фотографија са Бенземом са гала вечери у Паризу, те је поручила како је поносна на свог дечка, пише Кликс.

Иако је радила и као конобарица у популарном ноћном клубу у Лас Вегасу, наставила се бавити моделингом, радећи с агенцијама које је освојила својом дугом коврџавом смеђом косом, препланулим теном и затегнутим тијелом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана