Бен и Џенифер поново заједно

Агенције
Бен и Џенифер поново заједно

Скоро двије године након што су се растали послије десет година брака, Бен Афлек и Џенифер Гарнер усликани су са дјецом у Лос Анђелесу, а изгледали су више него присно.

Занимљиво је да њих двоје никада нису званично поднијели захтјев за развод и да се Бен вратио у кућу у којој су заједно живјели.

Глумац је такође недавно изјавио да је успио да побиједи своју зависност од пића.

- Желим да живим живот пуним плућима и да будем најбољи отац што могу. Желим да моја дјеца знају да није срамота потражити помоћ када ти затреба. Желим да будем извор снаге свима који желе да потраже помоћ. Срећан сам што имам љубав породице и пријатеља, укључујући Џенифер која се сама бринула о дјеци док сам ја био на снимањима мјесецима - рекао је Афлек.

Бен и Џенифер саопштење о разводу послали су само дан након што су прославили десету годишњицу брака.

- Након много размишљања, донијели смо тешку одлуку о разводу. Наставићемо се вољети и бити пријатељи те ћемо се посветити својој дјеци. Молимо вас да поштујете њихову приватност у овим тешким тренуцима. Ово ће бити наш једини коментар о овој породичној теми - поручили су тада они.

Иначе, пар се упознао 2003. године на снимању филма "Даредевил". Родитељи су троје дјеце, двије дјевојчице и једног дјечака.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана