Бен Афлек у депресији због развода

Агенције
Бен Афлек у депресији због развода

Након што су прије десетак дана глумци Бен Афлек и Џенифер Гарнер објавили да се разводе послије скоро десет година брака, чини се да самачки живот не прија популарном глумцу.

Афлека су папараци усликали у Лос Анђелесу, само неколико дана након што се сам вратио са породичног одмора на Бахамима.

Иако је процес развода у току, ипак су Бен и Џенифер одлучили да дио љетњег одмора искористе тако што ће заједно одвести дјецу на ово егзотично острво.

Међутим, упркос томе што ускоро бивши супружници инсистирају на здравом односу, чини се да холивудски глумац никако не може да се навикне на самачки живот, па су га папараци усликали у прилично запуштеном издању.

- Бен је избезумљен због развода и пролази кроз веома тежак период. Он нема доста блиских пријатеља који би могли да му помогну, а Џенифер је одувијек била особа којој се повјеравао када му је тешко - рекао је извор близак глумцу за магазин "Us Weekley".

Холивудски глумац не намјерава да напусти свој породични дом, па тако гради свој кутак у дворишту пространог породичног имања у Калифорнији.

Намјера глумца је да буде што ближи својој дјеци, деветогодишњој Вајолет, шестогодишњој Серафини и трогодишњем Семјуелу, али и да свој супрузи онемогући да га у бракоразводној парници окарактерише као "одсутног тату".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана