Белмондо у канџама младе љубавнице

Глас Српске

Икона француске кинематографије, 77-годишњи глумац Жан-Пол Белмондо, остао је намагарчен јер га је бивша дјевојка 34-годишња "Плејбојева" зечица Барбара Гандолфи, наводно, уплела у илегалне послове.

Белмондо и Барбара упознали су се прије двије године у једном француском ресторану, а лукава Барбара од тада га је пратила на сваком кораку. Белгијска полиција је недавно покренула истрагу којом покушавају да докажу да је Гандолфијева заједно са бившим супругом Фредериком Вандервилтом славног глумца увалила у илегалне послове.
Њих двоје имају разгранати посао по Белгији и Дубаију, у што се убрајају ноћни клубови, продавнице луксузном одјећом и клуб за размјену супруга.

Полиција сумња да је пар Белмонда наговорио да новац уложи у њихове послове, послије чега су исти искористили у сврху својих криминалних радњи, иако још нису познати детаљи.

Породица славног глумца јавно је напала Барбару, тврдећи да Белмонда само искоришћава, што поткрепљују тврдњама да је глумац својој, 42 године млађој дјевојци, купио скупоцјену кућу у којој станује њен бивши супруг. Пошто је сазнао за полицијску истрагу, Белмондо је Барбари наводно запријетио судском тужбом, али чини се као да је млада љубавница и овог пута успјела да га "смекша", па је одустао од тужбе.

- Између нас се ништа није промијенило. Жан-Полу доносим снагу, другу младост, и никада нећу допустити да падне - рекла је Барбара за магазин "Paris Match".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана