Бекамови за нови дом дају 200 милиона долара

Агенције
Бекамови за нови дом дају 200 милиона долара

Славни пар Викторија и Дејвид Бекам наводно су ријешили да купе огромну вилу у Лос Анђелесу са 14 спаваћих соба и 27 купатила. Раскошно имање тренутно је у власништву Петре Еклстон и кошта чак 200 милиона долара.

Британски медији пишу да су Бекамови у потрази за новим домом у Калифорнији, пошто им је вила коју тренутно посједују у Лос Анђелесу премала. Ради се о кући која се простире на више од 1.200 квадратних метара и коју су купили у јуну 2007. за скоро 18 милиона долара. Прошле године ово имање званично је стављено на продају, за скоро двоструко већу цијену.

Бекамови желе да купе најскупљу некретнину у Лос Анђелесу.

Ако је вјеровати гласинама, њихов нови дом у Лос Анђелесу биће кућа која је тренутно у власништву кћерке Бернија Еклстона и њеног супруга Џејса Станта.

Претходно је овдје живјела Кенди Спелинг, удовица славног холивудског продуцента Арона Спелинга. Он ју је изградио осамдесетих година, а Петра Еклстон ју је купила 2011. за 85 милиона долара.

Кућа укупно има 110 просторија, укључујући 14 спаваћих соба и 27 купатила, као и приватну куглану, берберницу, биоскоп, вински подрум, теретану, соларијум, али и собу за паковање поклона. Петра је надоградила приватни салон за масажу и фризерски салон. Укупно заузима површину од преко пет хиљада квадратних метара. У близини се налазе и раскошне виле у којима су раније живели Сони и Шер, као и чувена "Плејбојева" вила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана