Бекамови љетују на Јадрану, ћеркин рођендан прославили у луксузној вили

ГС
Foto: Агенције

Викторија и Дејвид Бекам са дјецом љетују у Хрватској, а како пишу тамошњи медији, славни пар је смјештен у луксузном комплексу Лопуд 1483 на Лопуду.

Тамо су уједно прославили 11. рођендан своје ћерке Харпер, а фотографију с прославе објавили су на Инстаграму. Дубровачки дневник пише да се испред комплекса Лопуд 1483 налази и обезбјеђење. Ријеч је о некадашњем фрањевачком самостану који је грофица Франческа фон Хабзбург обновила и данас је једна од топ локација на Јадрану. У склопу комплекса налази се и Свети врт.

Изнајмљивање луксузног комплекса за један дан кошта 10.000 евра за десет особа, а цијена једног ноћења износи око 1400 евра. Славни је пар ових дана посјетио и један ресторан на острву Шипану.

Викторија и Дејвид прославили прије неколико дана прославили су и 23. годишњицу брака. Викторија је тим поводом на Инстаграму посветила објаву свом супругу.

"Кажу да није забаван, кажу да се никада не смијем, рекли су да нећемо трајати. Данас славимо 23 године брака. Дејвиде, ти си моје све, пуно те волим", написала је.

Пар се упознао 1996. године, а годину дана касније започели су љубавну везу. Вјенчали су се 1999., а имају четворо дјеце: Бруклина, Ромеа, Круза и Харпер, преноси Б92.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана