Бекамови изласцима побиједили брачну рутину

Агенције
Бекамови изласцима побиједили брачну рутину

Славни брачни пар Дејвид и Викторија Бекам ових дана реновира кућу вриједну 20 милиона долара у Лондону. То ништа не би било чудно да у јавност није процурила информација да је Викторија дала мајсторима да потпишу уговор да неће износити у јавност детаље о породици.

Поред тога што су мајсторе натјерали на "завјет ћутања", одбили су чак и да се сликају с њима.

- То није истина. Дејвид се слика са свима - рекао је његов менаџер за британске медије.

Ипак, Бекамов менаџер, као ни славна породица, нису ништа жељели да коментаришу када је ријеч о уговору који су морали да потпишу мајстори који им раде на реновирању куће.

Поред редизајна њиховог породичног гнијезда у Лондону, Викторија се и на друге начине брине да њихов брак не западне у рутину.

Зато су почели много више да излазе него раније, али са потпуно новим правилима. Иако многи не вјерују, Викторија је захтијевала да се не расипају када излазе, већ да штеде.

- Одлучила је да на састанку неће потрошити више од 50 фунти. Тако су постали много креативнији када је ријеч о изласцима и забави. Мислим да то и те како годи њиховом браку, јер су константно активни и морају смишљати нове начине да уживају - рекао је пријатељ овог пара који је желио да остане анониман.

Викторија и Дејвид имају три сина и кћерку и слове за један од најсрећнијих славних парова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана