Бекамова вила опљачкана док је породица спавала, син открио провалу по повратку из провода

Агенције
Foto: АП

ЛОНДОН - Вила вриједна 40 милиона фунти у власништву легендарног фудбалера Дејвида Бекама опљачкана је док је породица спавала.

Бекам се 1. марта нашао на мети провалника, а информације су објављене у јавности тек данас. Ријеч је о професионалној пљачки у којој је однесена одређена свота новца.

У вили у Холанд Парку у Западном Лондону породица Бекам је спавала. Уз Дејвида и Викторију у кући је била и најмлађа кћерка Харпер (10).

Међутим, породица је спавала и нико у кући није чуо провалнике. Напротив, провалу је открио син Круз који се вратио из ноћног изласка и уочио је разбијена стакла на прозорима.

Опљачкана је слободна спаваћа соба у којој није било никога. Срећом, провалници су стигли само у ту собу и однијели су више хиљада фунти и нешто скупоцјене одјеће и намјештаја.

Док су чекали полицију, Викторија и Дејвид претражили су кућу и схватили да лопови нису ушли нити у једну другу просторију.

Полиција је потврдила да се породица Бекам нашла на мети пљачкаша. Иако починиоци нису откривени, вјерује се да је у питању група професионалних лопова који данима дјелују на подручју Западног Лондона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана