Бекам постаје витез

Глас Српске
Бекам постаје витез

Прослављеног енглеског фудбалера и репрезентативца "гордог Aлбиона" Дејвида Бекама британска краљица Елизабета Друга до краја ове године одликоваће титулом витеза, потврђено је из Бакингемске палате.

Тако ће Бекам достићи свог некадашњег тренера из Манчестер јунајтеда Aлекса Фергусона, којег је енглеска краљица одликовала истом титулом. Премијер Енглеске Дејвид Камерон и принц Вилијам биће кумови новорођеној Бекамовој кћерки, иначе четвртом дјетету које садашњи члан Лос Aнђелес Галаксија има са супругом Викторијом. Њих двојица су задивљени трудом фудбалера, а за промоцију Олимпијских игара, које ће се одржати у Лондону 2012. године, апсолутно га подржавају као кандидата за најсјајније одличје у Енглеској.

- Скидам капу Дејвиду, који је невјероватан примјер доброг спортисте - рекао је премијер Камерон.

Док чека да га прогласе витезом, Бекам је гостовао у једној телевизијској емисији, у којој је изашао је у сусрет водитељу и појео бубашвабу за десет долара.

Бекам можда и није најљубазнији према онима који га свакодневно опсједају тражећи од њега аутограм или сликање, али када су у питању дјеца, ту је увијек спреман за дружење.

Енглез је гостовао у дјечијој емисији, у којој је водитељ анимирани лик. На Дејвидову констатацију да ће све учинити за десет долара, "водитељ" је извадио тањир пун имагинарних бубашваба, а Бекс је одржао ријечи појео је.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана